Nyheter

Klare for finale i Trondheim i februar. Vinnerlagene og juryen. Fra Frogn videregående skole; Marius Andersen, Andreas Bjørkhaug, Finn Ivar Heggelien og Emil Strand Sundqvist. Fra Lillestrøm videregående skole; Inger-Lise Fleisje, Mathias Hanson Gerace, Emilie Rosenberg Johansen, Marcus Andre Pettersen og Stine Thunheim.

Fylkesfinalen i Innovasjonscamp

Elever fra 2STC på Lillestrøm videregående skole vant fylkesfinalen i Innovasjonscamp 2015 og går videre til landsfinalen i Trondheim

Vg3 elever på friluftstur i august / september

Samarbeid om narkotikaforebyggende arbeid

Akershus fylkeskommunes avdeling for videregående opplæring og de tre politidistriktene i Akershus har inngått avtale om å samarbeide om narkotikaforebyggende arbeid på skolene i fylket.

Selskap for Christabel.

Besøk fra Ghana 6. - 12. oktober

Vi har atter en gang hatt den store glede av å ha representanter fra vår samarbeidsskole i Ghana på besøk. På velkomstdagen tirsdag 6. oktober ble de ti elevene fra Ghana gjenforent med sine verter som de kjenner fra vårt besøk i fjor høst

Skolevalg 2015

Resultater fra skolevalget på Lillestrøm videregående skole

Anna Kristina Lejdelin forklarer for de besøkende, Ivar B Østbø tidligere sjef for skoletjenesten i Stortinget, Sigurd Sæthre i Avis Skolen og Joakim Lie i Fritt Ord-stiftelsen.

Informasjonsmøte om LilleStortinget.

Tidligere statsminister og finansminister i LilleStortinget 2015 Zuzanna Nogalska og Thomas Nyblom satte tonen i auditoriet

Kanotur på Mønevann

Alle Vg1 klasser og 2MUS ved Lillestrøm videregående skole på kanotur i mai - juni 2015. Foto alle bilder: Britt Bruheim

A capellagruppen

Kulturkveld med Sondre Lercke og "Spice" tirsdag 19.mai.

Elever ved musikklinjen på Lillestrøm videregående skole deltok på Kulturkvelden med a capellagruppen "Spice" sammen med Sondre Lercke.

Longyearbreen

Geofag 2 - elever på studietur til Svalbard

4. til 8. mai reiste elever i Geofag 2 til Svalbard sammen med lærerne Helene Eide og Torbjørn Sørensen

Sabrina Sartori, forsker ved IFE/UiO

Besøk fra Hynor Lillestrøm AS og IFE/Uio

Onsdag 29.04 hadde kjemi 2-elevene besøk av Jan Carsten Gjerløw – daglig leder for Hynor Lillestrøm AS og Sabrina Sartori – forsker ved IFE i forbindelse med Lektor 2-prosjektet i kjemi 2.