Realfagsprisen våren 2019

Torsdag 21.03.19 var det klart for ny utdeling av realfagsprisen 2019. Realfagsprisen er et samarbeid mellom Rotary klubber på Romerike og bedrifter i Kunnskapsbyen Lillestrøm.

Dette er årets regjering for LilleStortinget ved Lillestrøm videregående skole 2019.
Fra venstre: Lucy Ellinor Russell utenriksminister (H), Jenny Agnete Duesund Hansen barne- og likestillingsminister (H), Hedda Wølner kulturminister (V), Emil Johan Stenshaug finansminister (FrP), Statsminister Iselin Andresen Olafsen (H), Ole Andreas Myhrer Smith justis, beredskap og integreringsminister (FrP), Magnus Tømmereik Håkonsen klima og miljøminister (V), Eline Clausen Vaagan helseminister (H), Mia Sivertsen kunnskap og integreringsminister (H).

LilleStortinget direkte på Youtube

Følg med på stortingsdebattene direkte.

Statsminister Iselin Andresen Olafsen (H)

Intervju med statsministeren i regjeringen på LilleStortinget

Regjeringen LilleStortinget 2019

Festivalente 2019

Festivalente

Velkommen til konserter ved Musikklinja på Lillestrøm vgs i uke 7.

Kick-off til LilleStortinget 2019 i aulaen

Kick-off for LilleStortinget

Onsdag 19. desember, rett før juleavslutningen, var det kick-off for LilleStortinget 2019 på Lillestrøm vgs.

På onsdag besøkte de spanske elevene Nobels Peace Center i Oslo.

Spanske elever på besøk på Lillestrøm vgs

Elevene er fra Instituto Sabuco i Albacete i Castilla-La Mancha regionen i Spania. De kom 11. desember og dro i dag 18. desember.

Ettermiddagene hadde både de spanske og de norske elevene  fritidsaktiviteter. Her i parken La Pulgosa.

Utvekslingstur til Albacete i Spania 10. - 19. oktober

Elever med spansk II i Vg 2 på tur til Albacete som ligger i Castilla-La Mancha regionen.

Conrad Lindholms foredrag i aulaen.

Conrad Lindholm holdt foredrag om jordskjelv i skolens aula onsdag 24. oktober

Conrad Lindholm er en av Norges fremste jordskjelveksperter og er seniorrådgiver på NORSAR på Kjeller. Lindholm skrev en kronikk i Aftenposten om jordskjelvfaren i Norge, og det ble utgangspunktet for filmen Skjelvet. Han ble også brukt som faglig ekspert under produksjonen, og har en egen rolle i Skjelvet.

MK-elever leder politkerdebatt: Sahil Zafar og Javeriah Khalid

Politikerdebatt på Utdanningstorget

Onsdag 24.10. var det politikerdebatt mellom politikere i Oslo og Akershus, som ble sendt direkte til RB.no. Våre elever i 3MKA samarbeidet med elever på F21 vgs og Elvebakken vgs om avviklingen av sendingen.