Julian i paneldebatt.

Fire elever i 2MKA, Vg2 holdt innlegg på seninaret Hacking Democracy

Elevene i 2MKA, holdt sitt innlegg på vegne av hele klassen, på seminaret Hacking Democracy i regi av Den norske Atlanterhavskomité og Forsvarets forskningsinstitutt, torsdag 13. februar.

Møte med Aftenposten

2MKA på seminaret "Hacking Democracy" i Oslo

Elever i 2MKA på MK skal holde innlegg på seminaret "Hacking Democracy" i Oslo. Seminaret holdes torsdag 13.02.20 i Oslo kulturhus. Arrangør er Den norske atlanterhavskomité og Forsvarets forskningsinstitutt.

Anmeldelse av arbeidstittel i Romerikes Blad

Terningkast 6 fra Romerikes Blad til musikk dans og drama elvenes forestilling Arbeidstittel

Romerikes Blads anmelder om elevenes forestilling "-En sjelden gang går man inn i teateret og tenker at dette har jeg ikke tro på. Sjeldnere går man ut og tenker at dette muligens er noe av det beste en har sett."

Musikk, dans og drama inviterer til årets storsatsing: Arbeidstittel! på Lillestrøm kulturhus

180 elever skal gjennom bevegelser, tekst og lyd, gi deg en opplevelse du aldri vil glemme. Kanskje også en som vil få deg til å tenke.

Velkommen til midttimedans 10.-13. desember

2. og 3. klasse dans inviterer til midttimedans i Dramasal 2.

Gull til Lillestrømelev i internasjonal filosofikonkurranse

Christoffer Døhlen, 3STD har vunnet gull, mens Magnus Langsæter, 3STA fikk Honorary Mentions i Baltic Sea Philosophy Essay Event 2019. Begge er videre til 2. runde i filosofi NM i mars 2020.

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen (H). Foto: Stortinget

Stortingspresidenten Tone Wilhelmsen Trøen besøker skolen fredag 22. november

Demokratiopplæring ved Lillestrøm videregående skole er tema for møte mellom Stortingspresident elever, lærere og rektor.

Elever på utveksling i Frankrike

Praktisering av fransk språk, innblikk i fransk skolehverdag, familieliv, kultur, mattradisjoner og hverdagsliv er noe av det 17 elevene opplevde i løpet av uken de var på utveksling i Coumbourg.

Strikkekafé i biblioteket

Vi startet strikkesesongen i biblioteket med å strikke oransje skjerf til Kirkens bymisjon.

Lillestrøm

Skolevalget 2019

Her finner du resultatet fra skolevalget ved Lillestrøm vgs