Realfagspris til Lillestrømelever

Vi gratulerer Iver Romvig Øvergaard og Sigurd Bjerkhaug med 1. og 2. pris i Rotarys realfagpris 2020.

Iver Romvig Øvergaard og Sigurd Bjerkhaug er tildelt 1, og 2. pris i Rotarys realfagpris 2020. Våre to elever mottar dipom, signert bok og pengepremie.

Juryen skriver i sin begrunnelse at det var en utfordrende oppgave å finne vinnerne per skole og besteprisen blant alle. Alle elevene viste prestasjoner på et meget høyt nivå både skolefaglig og i sine presentasjoner på fagdagen på Kjeller 11. mars, sier Pål Sørensen og Svein M. Fikke på vegne av Rotaryklubbene i Sørumsand, Lørenskog, Nittedal og Lillestrøm.

Pris for beste elev gikk til Isabelle Maria Bruun-Lie Damhaug ved Lørenskog videregående skole.

Vi gratulerer alle deltagere!

Vi beklager sterkt at vi måtte avlyse den planlagte utdeling av prisene i aulaen ved Lillestrøm vgs. Det ville gitt en hyggeligere ramme for alle involverte. Men den nåværende krisesituasjonen har medført at vi i stedet annonserer for alle per epost en oversikt over vinnerne av prisene i dag. For å hedre vinnerne og for å sikre pressedekning, vil Ordfører Jørgen Vik omtale prisvinnerne og dele ut prisen, men utdelingen er begrenset til bare beste elev av hensyn til smittesituasjonen.

Det utdeles som kjent en førstepris og en andrepris per skole, samt til beste elev alle skolene sett under ett. Disse prisene er hhv 6 000, 3 000, og 10 000 kr. Prisbeløpene vil bli utbetalt om kort tid til elevenes bankkonti. I tillegg til prisbeløpene får elevene utdelt et diplom og en bok signert av juryformannen. Vi kjører dette ut til hver enkelt elev i dag