Terningkast 6 fra Romerikes Blad til musikk dans og drama elvenes forestilling Arbeidstittel

Romerikes Blads anmelder om elevenes forestilling "-En sjelden gang går man inn i teateret og tenker at dette har jeg ikke tro på. Sjeldnere går man ut og tenker at dette muligens er noe av det beste en har sett."

Det er lite mer å si enn BRAVO! Dette var langt mer enn undertegnede kunne drømme om og litt til. Her er det 180 dyktige elever som alle kan gi seg selv en velfortjent klapp på skulderen. Jeg var redd det skulle bli rot og tull, men «Arbeidstittel» er et herlig sammensurium, summa summarum! skriver Romerikes Blads anmelder om forestillingen.

Hele anmeldelsen kan leses her https://www.rb.no/kultur/anmeldelse/teater/et-herlig-sammensurium-summa-summarum/r/5-43-1248807?access=granted

For deg som ikke har har sett den så kan den ses i dag ondag 12. og i morgen torsdag 13. februar på Lillestrøm kultursenter.

Biletter kan bestilles på nett eller kjøpes på kultursenteret før forestillingen.