Musikk, dans og drama inviterer til årets storsatsing: Arbeidstittel! på Lillestrøm kulturhus

Elevforestillingen spilles på Lillestrøm kultursenter 11. til 13. februar. Biletter kjøpes på Lillestrøm kultursenter nettside eller i billettluken før forestillingen.

Vi har tatt utgangspunkt i Tolvskillingsoperaen av Bertolt Brecht, og det samarbeidet han hadde med komponisten Kurt Weill. I tillegg er musikk fra musikalen Mathilda, Katzenjammer, Karpe, Rammstein og Carmina Burana med i vår fortelling.

I forestillingen spør vi: Hva kan vi vise i teateret, hvilke historier er verdt å fortelle? Vi lever i en tid der verden slik vi kjenner den er truet. Naturkatastrofene kommer oftere, og havet er fullt av plast. I tillegg ser vi en stadig kamp om hva som er sant. Hvilken virkelighetsfortelling kan vi tro på? Hva er egentlig virkelighet? Hvordan skal historier bli fortalt og hvem skal fortelle dem?

Alle elevene på musikk, dans og drama er med i Arbeidstittel. 180 elever skal gjennom bevegelser, tekst og lyd, gi deg en opplevelse du aldri vil glemme. Kanskje også en som vil få deg til å tenke.