Gull til Lillestrømelev i internasjonal filosofikonkurranse

Christoffer Døhlen, 3STD har vunnet gull, mens Magnus Langsæter, 3STA fikk Honorary Mentions i Baltic Sea Philosophy Essay Event 2019. Begge er videre til 2. runde i filosofi NM i mars 2020.

Christoffer Døhlen, var en av tre deltakere som mottok gull for sin besvarelse i konkurransen, de øvrige gullvinnerne kom fra Ungarn og India. I tillegg fikk Magnus Langsæter utmerkelsen Honorary Mention.

Baltic Sea Philosophy Essay Event er en internasjonal konkurranse i filosofi hvor det i år deltok 236 elever fra skoler i 15 ulike land. Konkurransen fungerer som første runde i NM i filosofi, og de 40 norske premierte elevene er invitert til Filosofidagen ved Fritt ord og 2. runde i filosofi-NM i mars 2020.

Christoffer Døhlen (t.v.) og Magnus Langsæter