Direktesending fra utdanningstorget med politisk debatt

Direktesending fra utdanningstorget på Norges varemesse fra kl. 17.00-21.00 Klokken 18.00 blir det politisk debatt.

Du kan se sendingen ved å tykke på denne linken

Elever fra medier og kommunikasjon ved Nannestad, Sørumsand, Mailand og Lillestrøm videregående skoler har direktesending fra årets utdanningstorg onsdag 20. og torsdag 21. november, fra kl. 17.00-21.00.

Elevene viser hvordan de lager en hitlåt, interjuver elever fra ungsomsskolene og elever som går på videregående. Onsdag blir det debatt med ungsdomspolitikere og torsdag bil det debatt mellom fylkes- og rikspolitikere.

Deltakere i onsdagens ungdosmdebatt er Håkon Snortheim, unge Høyre og Dorthea Enger, Senterungdommen.

Torsdag skal Turid Kristensen fra Høyre som er medlem av utdanningskomteen på Stortinget  møte Siv Henriette Jacobsen kommende fylkesråd for kompetanse og utdanning i det nye fylket Viken til debatt.