Stortingspresidenten Tone Wilhelmsen Trøen besøker skolen fredag 22. november

Demokratiopplæring ved Lillestrøm videregående skole er tema for møte mellom Stortingspresident elever, lærere og rektor.

Elever, lærere og rektor skal blant annet samtale med Stortingspresidenten om demokratiopplæring ved Lillestrøm videregående skole generelt og om gjennomføringen av NRK-programmet Folkeopplysningen spesielt.

Stortingspresidenten vil møte klasse 2MKA og elever som vil gi et innblikk i mediedebatten som oppstod i etterkant av avsløringen og presentere et samarbeidsprosjektet skolen har inngått med Forsvarets Forskningsinstitutt. Stortingspresidenten vil også møte avgangselever i 3STE for dialog om relevans, etiske problemstillinger, erfaringer og læring i forbindelse med gjennomføringen av NRK-programmet Folkeopplysningen.

Også fylkesordfører Anette Solli deltar på besøket.