Livesending på YouTube til inntekt for innsamlingsaksjonen 2019

Følg Lillestrømaksjonen 2019. Elevene i 2MKA og 3MKA samler inn penger til SOS barnebyer i Zambia gjennom 24 timers direktesending på YouTube.

Direktesending fra utdanningstorget med politisk debatt

Direktesending fra utdanningstorget på Norges varemesse fra kl. 17.00-21.00 Klokken 18.00 blir det politisk debatt.

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen (H). Foto: Stortinget

Stortingspresidenten Tone Wilhelmsen Trøen besøker skolen fredag 22. november

Demokratiopplæring ved Lillestrøm videregående skole er tema for møte mellom Stortingspresident elever, lærere og rektor.

Elever på utveksling i Frankrike

Praktisering av fransk språk, innblikk i fransk skolehverdag, familieliv, kultur, mattradisjoner og hverdagsliv er noe av det 17 elevene opplevde i løpet av uken de var på utveksling i Coumbourg.

Strikkekafé i biblioteket

Vi startet strikkesesongen i biblioteket med å strikke oransje skjerf til Kirkens bymisjon.

Lillestrøm

Skolevalget 2019

Her finner du resultatet fra skolevalget ved Lillestrøm vgs

Elevene i Stortingssalen.

Elever fra Lillestrøm vgs invitert til Stortinget

Fredag 14.06.19 var dokumentarfilmgruppen fra 3MKA på besøk sammen med LilleStortingets presidentskap, finansminister Emil Stenhaug og partileder for Rødt Awais Butt hos Stortingspresidenten Tone Wilhelmsen Trøen.

Rollespill om Sikkerhetsrådet angående krigen i Jemen i skolens aula.

FN-sambandet organiserer rollespill om krigen i Jemen

Elever fra vg1 og vg2 samfunnsfag deltar i rollespillet

Dette er årets regjering for LilleStortinget ved Lillestrøm videregående skole 2019.
Fra venstre: Lucy Ellinor Russell utenriksminister (H), Jenny Agnete Duesund Hansen barne- og likestillingsminister (H), Hedda Wølner kulturminister (V), Emil Johan Stenshaug finansminister (FrP), Statsminister Iselin Andresen Olafsen (H), Ole Andreas Myhrer Smith justis, beredskap og integreringsminister (FrP), Magnus Tømmereik Håkonsen klima og miljøminister (V), Eline Clausen Vaagan helseminister (H), Mia Sivertsen kunnskap og integreringsminister (H).

Dokumentar om LilleStortinget 2019

Dokumentaren er laget av klasse 3MKA

Seksordsnoveller

Seksordsnovellekonkurransen 2019

Elever på Lillestrøm vgs deltok på Seksordsnovellekonkurransen i fjor høst i regi av Fylkesbiblioteket i Akershus. Alle elevene som deltok har blitt medforfattere i boka Ditt liv. Seks ord. En fortelling.