Ledig vikariat i matematikk ved Lillestrøm videregående skole

Vikariat fra 09.03.2020 til 31.07.2020 Søknadsfrist: 26.01.2020

Velkommen til midttimedans 10.-13. desember

2. og 3. klasse dans inviterer til midttimedans i Dramasal 2.

Gull til Lillestrømelev i internasjonal filosofikonkurranse

Christoffer Døhlen, 3STD har vunnet gull, mens Magnus Langsæter, 3STA fikk Honorary Mentions i Baltic Sea Philosophy Essay Event 2019. Begge er videre til 2. runde i filosofi NM i mars 2020.

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen (H). Foto: Stortinget

Stortingspresidenten Tone Wilhelmsen Trøen besøker skolen fredag 22. november

Demokratiopplæring ved Lillestrøm videregående skole er tema for møte mellom Stortingspresident elever, lærere og rektor.

Elever på utveksling i Frankrike

Praktisering av fransk språk, innblikk i fransk skolehverdag, familieliv, kultur, mattradisjoner og hverdagsliv er noe av det 17 elevene opplevde i løpet av uken de var på utveksling i Coumbourg.

Strikkekafé i biblioteket

Vi startet strikkesesongen i biblioteket med å strikke oransje skjerf til Kirkens bymisjon.

Lillestrøm

Skolevalget 2019

Her finner du resultatet fra skolevalget ved Lillestrøm vgs

Elevene i Stortingssalen.

Elever fra Lillestrøm vgs invitert til Stortinget

Fredag 14.06.19 var dokumentarfilmgruppen fra 3MKA på besøk sammen med LilleStortingets presidentskap, finansminister Emil Stenhaug og partileder for Rødt Awais Butt hos Stortingspresidenten Tone Wilhelmsen Trøen.

Rollespill om Sikkerhetsrådet angående krigen i Jemen i skolens aula.

FN-sambandet organiserer rollespill om krigen i Jemen

Elever fra vg1 og vg2 samfunnsfag deltar i rollespillet

Dette er årets regjering for LilleStortinget ved Lillestrøm videregående skole 2019.
Fra venstre: Lucy Ellinor Russell utenriksminister (H), Jenny Agnete Duesund Hansen barne- og likestillingsminister (H), Hedda Wølner kulturminister (V), Emil Johan Stenshaug finansminister (FrP), Statsminister Iselin Andresen Olafsen (H), Ole Andreas Myhrer Smith justis, beredskap og integreringsminister (FrP), Magnus Tømmereik Håkonsen klima og miljøminister (V), Eline Clausen Vaagan helseminister (H), Mia Sivertsen kunnskap og integreringsminister (H).

Dokumentar om LilleStortinget 2019

Dokumentaren er laget av klasse 3MKA