Kantinen utsmykket med maleri

Kaja Glosli og Tina Wedmark fra 3STB ble vinnerne av elevrådets konkurranse om et murmaleri i kantinen. - Vi fikk det til! Vi er veldig fornøyde og stolte over fondveggen vi har laget.

En følelse av 17. mai

17. mai overraskelse

Musikkelevene overrasket medelever og skolens ansatte i midttimen med feiende 17. mai toner.

Mer om gjenåpning av skolen

Mandag 11. mai gjenåpnet vi skolen for våre elever. Her oppdaterer vi med informasjon og planer.

Danseundervisning i koronatid

Når elevene i Vg3 dans fikk i oppgave av faglærer Stine Mari Jacobsen å lage en 3 minutters dansefilm med utgangspunkt i stedsspesifikk koreografi i faget dansekomposisjon og koreografi valgte Kaja Ødegård et veldig aktuelt tema.

Første informasjon fra rektor om gjenåpning av skolen

Skolen gjenåpnes i neste uke. Plan for elever og klasser, smitteverntiltak og smittevernregler vil publiseres i løpet av fredag 8. mai.

Siste frist for å bestille elev-pc for elever i vg1 er 10. mai

Alle elever på Vg1 kan bestille subsidiert datamaskin (pc eller Mac) gjennom fylkeskommunens rammeavtaler.

Andreplass til Simran Sahajpal i 3IB i konkurransen Unge forskere

Simran fikk andreplass i klassen for naturvitenskap og teknologi med oppgaven “Testing the Assumptions of Normality and Independence of Returns of the Black-Scholes Option-Pricing Formula”

Muntlig, muntlig-praktiske og praktiske eksamener våren 2020 er avlyst.

Regjeringen har bestemt at alle muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener i videregående skole avlyses våren 2020.

Søkere til dans som 1. ønske og 2.ønske for de som også har søkt E.Munch

Vil innen 25. april motta mail med informasjon om inntaksprøvene.

Trenger du noen å snakke med?

Ta kontakt med helsestasjon for ungdom som kan nås på telefon 63883150 hverdager kl.11-17 og e-post.