Lillestrøm

Skolevalget 2019

Her finner du resultatet fra skolevalget ved Lillestrøm vgs

Elevene i Stortingssalen.

Elever fra Lillestrøm vgs invitert til Stortinget

Fredag 14.06.19 var dokumentarfilmgruppen fra 3MKA på besøk sammen med LilleStortingets presidentskap, finansminister Emil Stenhaug og partileder for Rødt Awais Butt hos Stortingspresidenten Tone Wilhelmsen Trøen.

Rollespill om Sikkerhetsrådet angående krigen i Jemen i skolens aula.

FN-sambandet organiserer rollespill om krigen i Jemen

Elever fra vg1 og vg2 samfunnsfag deltar i rollespillet

Dette er årets regjering for LilleStortinget ved Lillestrøm videregående skole 2019.
Fra venstre: Lucy Ellinor Russell utenriksminister (H), Jenny Agnete Duesund Hansen barne- og likestillingsminister (H), Hedda Wølner kulturminister (V), Emil Johan Stenshaug finansminister (FrP), Statsminister Iselin Andresen Olafsen (H), Ole Andreas Myhrer Smith justis, beredskap og integreringsminister (FrP), Magnus Tømmereik Håkonsen klima og miljøminister (V), Eline Clausen Vaagan helseminister (H), Mia Sivertsen kunnskap og integreringsminister (H).

Dokumentar om LilleStortinget 2019

Dokumentaren er laget av klasse 3MKA

Seksordsnoveller

Seksordsnovellekonkurransen 2019

Elever på Lillestrøm vgs deltok på Seksordsnovellekonkurransen i fjor høst i regi av Fylkesbiblioteket i Akershus. Alle elevene som deltok har blitt medforfattere i boka Ditt liv. Seks ord. En fortelling.

Realfagsprisen våren 2019

Torsdag 21.03.19 var det klart for ny utdeling av realfagsprisen 2019. Realfagsprisen er et samarbeid mellom Rotary klubber på Romerike og bedrifter i Kunnskapsbyen Lillestrøm.

LilleStortinget direkte på Youtube

Følg med på stortingsdebattene direkte.

Statsminister Iselin Andresen Olafsen (H)

Intervju med statsministeren i regjeringen på LilleStortinget

Regjeringen LilleStortinget 2019

Festivalente 2019

Festivalente

Velkommen til konserter ved Musikklinja på Lillestrøm vgs i uke 7.