Trenger du noen å snakke med?

Ta kontakt med helsestasjon for ungdom som kan nås på telefon 63883150 hverdager kl.11-17 og e-post.

Realfaspriser til Iver og Sigurd

Realfagspris til Lillestrømelever

Vi gratulerer Iver Romvig Øvergaard og Sigurd Bjerkhaug med 1. og 2. pris i Rotarys realfagpris 2020.

Inntaksprøver for søkerer til vg1 musikk, dans og drama

Søkere til vg1 med musikk, dans og drama som første ønske vil bli kontaktet av skolen etter 15. april. Elevene vil da få mer informasjon om inntaksprøvene som avholdes i løpet av mai og juni måned.

Due to the Coronavirus the May 2020 IB Exams will no longer be held

The International Baccalaureate Organization has announced that the May examinations for the International Baccalaureate Diploma Programme and Career-related Programme will not be held this year due to the COVID-19 (Coronavirus) pandemic.

Om standpunktkarakterer og om føring av fravær

Informasjon fra Utdanningsdirektoratet og Viken fylkeskommune om standpunktkarakterer og fraværsføring for skoleåret 2019-2020.

Status på situasjonen ved Lillestrøm videregående skole.

Lillestrøm videregående skole flyttet all opplæring over til digitale flater fra og med fredag 13. mars. Skolen er fysisk stengt med unntak av noe henting av bøker og utstyr etter avtale.

Informasjon vedørende undervisningssituasjonen ved Lillestrøm videregående skole

Viken fylkeskommune besluttet i dag å flytte all opplæring over til digitale flater fra og med fredag 13. mars og frem til påske. Det innebærer at all opplæring flyttes over til digitale flater fra og med i morgen. Regjeringens pressekonferanse noe senere på dagen la nye føringer for hvordan vi som kollegium kan jobbe sammen under planlegging og gjennomføring.

Reisestopp til utlandet og innstramming av arrangementer

Viken fylkeskommunen innfører nå full stopp i utenlandsreiser for ansatte og elever, og strammer inn på arrangementer. Dette gjelder også vår skole.

Innsamlingsrekord for krafttak for kreft

Årets Lillestrøm-russ samlet inn 138 072 kroner til Kreftforeningen

Midlertidig unntak fra dokumentasjonskravet ved fravær av helsemessige grunner

Ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet.