Skolen har 3 utdanningsprogram og er også en IB-school.

Kort om Lillestrøm videregående skole

Skolens symbol
Lillestrøm videregående skoles symbol

ST - studiespesialisering

7 parallelle klasser på Vg1
6 paralelle klasser på Vg2 og Vg3. Fullført Vg3 gir spesiell studiekompetanse.

MD - Musikk, dans og drama

Skolen tilbyr fordypning i alle tre programområdene. 2 parallelle klasser i Vg1.
I Vg2 er det 1 klasse i musikk og 1 klasse i dans og drama.
I Vg3 er det 1 klasse i musikk og 1 klasse i dans/drama. Fullført Vg3 gir studiekompetanse.

MD tilbyr også et tilrettelagt løp - MDT

MK - Medier og kommunikasjon

Nytt løp - Er fra høsten 2016 et studieforberedende program som samtidig gir grunnleggende opplæring i medieteori.

Gammelt løp - Utdanningsprogrammet er yrkesfaglig med rett til toårig opplæring i bedrift som avsluttes med fagprøve. MK gir også mulighet for å få  studiekompetanse etter Vg3. Det er 2 klasser i Vg1, Vg2 og Vg3.

IB - International Baccalaureate

Dette programmet bygger på fullført kurs i Vg1 fra ST eller MD. Det er 1 klasse i Vg2 og 1 Klasse i Vg3. Fullført Vg3 kvalifiserer til IB-diploma.

Minoritetsspråklige elever

Lillestrøm vgs har også innføringsklasse for minoritetsspråklige elever.

I skoleåret 2016 - 2017 har skolen 35 klasser med tilsammen 930 elever. Vi er tilsammen 140 ansatte og 116 av disse er lærere.

World_school_trippel