Midttimedans

Velkommen til Midttimedans!

11.12.2018

Mandag 17. desember t.o.m. torsdag 20. desember viser 2MDB og 3MDB noe av det de har jobbet med i dansetimene denne høsten. Sted: Dramasal 2. Tid: Midttimen hver dag. Ingen påmelding, bare å møte opp!

Les saken

Ettermiddagene hadde både de spanske og de norske elevene  fritidsaktiviteter. Her i parken La Pulgosa.

Utvekslingstur til Albacete i Spania 10. - 19. oktober

02.11.2018

Elever med spansk II i Vg 2 på tur til Albacete som ligger i Castilla-La Mancha regionen.

Les saken

Conrad Lindholms foredrag i aulaen.

Conrad Lindholm holdt foredrag om jordskjelv i skolens aula onsdag 24. oktober

26.10.2018

Conrad Lindholm er en av Norges fremste jordskjelveksperter og er seniorrådgiver på NORSAR på Kjeller. Lindholm skrev en kronikk i Aftenposten om jordskjelvfaren i Norge, og det ble utgangspunktet for filmen Skjelvet. Han ble også brukt som faglig ekspert under produksjonen, og har en egen rolle i Skjelvet.