Rådgivertjenesten

Hvor finner du rådgiverne

Sosialpedagogiske rådgivere har kontor i 1.etg i B-bygget.

Utdanning- og yrkesveileder har kontor i 2.etg i A-bygget.

Se oppslag om åpningstider på dørene.

Britt Fossumstuen

Sosialpedagogisk rådgiver Vg2 ST, MDD, IB, 1STG (pre-IB), AMS (innføringsklasser)

Hege Bay Gundersen

Sosialpedagogisk rådgiver Vg1ST, Vg3ST, MK, 1MDT

Vidar Øvergaard

Karriereveileder

Eksterne lenker

Nyheter

Dette er årets regjering for LilleStortinget ved Lillestrøm videregående skole 2019.
Fra venstre: Lucy Ellinor Russell utenriksminister (H), Jenny Agnete Duesund Hansen barne- og likestillingsminister (H), Hedda Wølner kulturminister (V), Emil Johan Stenshaug finansminister (FrP), Statsminister Iselin Andresen Olafsen (H), Ole Andreas Myhrer Smith justis, beredskap og integreringsminister (FrP), Magnus Tømmereik Håkonsen klima og miljøminister (V), Eline Clausen Vaagan helseminister (H), Mia Sivertsen kunnskap og integreringsminister (H).

Dokumentar om LilleStortinget 2019

06.05.2019

Dokumentaren er laget av klasse 3MKA

Seksordsnoveller

Seksordsnovellekonkurransen 2019

25.04.2019

Elever på Lillestrøm vgs deltok på Seksordsnovellekonkurransen i fjor høst i regi av Fylkesbiblioteket i Akershus. Alle elevene som deltok har blitt medforfattere i boka Ditt liv. Seks ord. En fortelling.

Realfagsprisen våren 2019

02.04.2019

Torsdag 21.03.19 var det klart for ny utdeling av realfagsprisen 2019. Realfagsprisen er et samarbeid mellom Rotary klubber på Romerike og bedrifter i Kunnskapsbyen Lillestrøm.