Kantina

Nyheter

Ettermiddagene hadde både de spanske og de norske elevene  fritidsaktiviteter. Her i parken La Pulgosa.

Utvekslingstur til Albacete i Spania 10. - 19. oktober

02.11.2018

Elever med spansk II i Vg 2 på tur til Albacete som ligger i Castilla-La Mancha regionen.

Les saken

Conrad Lindholms foredrag i aulaen.

Conrad Lindholm holdt foredrag om jordskjelv i skolens aula onsdag 24. oktober

26.10.2018

Conrad Lindholm er en av Norges fremste jordskjelveksperter og er seniorrådgiver på NORSAR på Kjeller. Lindholm skrev en kronikk i Aftenposten om jordskjelvfaren i Norge, og det ble utgangspunktet for filmen Skjelvet. Han ble også brukt som faglig ekspert under produksjonen, og har en egen rolle i Skjelvet.

MK-elever leder politkerdebatt: Sahil Zafar og Javeriah Khalid

Politikerdebatt på Utdanningstorget

26.10.2018

Onsdag 24.10. var det politikerdebatt mellom politikere i Oslo og Akershus, som ble sendt direkte til RB.no. Våre elever i 3MKA samarbeidet med elever på F21 vgs og Elvebakken vgs om avviklingen av sendingen.