Midttimedans i dramasal 2 i uke 50

Lillestrømelever foran den franske ambassaden.
Fv. Erlend Sun Dragland, Vilde Christine Askildsen Trane, Odin Rustad, Erling Kvam Lundberg og Ask Iver Sylte.

Med blomster til den franske ambassaden

Klare for finale i Trondheim i februar. Vinnerlagene og juryen. Fra Frogn videregående skole; Marius Andersen, Andreas Bjørkhaug, Finn Ivar Heggelien og Emil Strand Sundqvist. Fra Lillestrøm videregående skole; Inger-Lise Fleisje, Mathias Hanson Gerace, Emilie Rosenberg Johansen, Marcus Andre Pettersen og Stine Thunheim.

Fylkesfinalen i Innovasjonscamp

Elever fra 2STC på Lillestrøm videregående skole vant fylkesfinalen i Innovasjonscamp 2015 og går videre til landsfinalen i Trondheim

Vg3 elever på friluftstur i august / september

Samarbeid om narkotikaforebyggende arbeid

Akershus fylkeskommunes avdeling for videregående opplæring og de tre politidistriktene i Akershus har inngått avtale om å samarbeide om narkotikaforebyggende arbeid på skolene i fylket.

Selskap for Christabel.

Besøk fra Ghana 6. - 12. oktober

Vi har atter en gang hatt den store glede av å ha representanter fra vår samarbeidsskole i Ghana på besøk. På velkomstdagen tirsdag 6. oktober ble de ti elevene fra Ghana gjenforent med sine verter som de kjenner fra vårt besøk i fjor høst

Skolevalg 2015

Resultater fra skolevalget på Lillestrøm videregående skole

Anna Kristina Lejdelin forklarer for de besøkende, Ivar B Østbø tidligere sjef for skoletjenesten i Stortinget, Sigurd Sæthre i Avis Skolen og Joakim Lie i Fritt Ord-stiftelsen.

Informasjonsmøte om LilleStortinget.

Tidligere statsminister og finansminister i LilleStortinget 2015 Zuzanna Nogalska og Thomas Nyblom satte tonen i auditoriet

Kanotur på Mønevann

Alle Vg1 klasser og 2MUS ved Lillestrøm videregående skole på kanotur i mai - juni 2015. Foto alle bilder: Britt Bruheim

A capellagruppen

Kulturkveld med Sondre Lercke og "Spice" tirsdag 19.mai.

Elever ved musikklinjen på Lillestrøm videregående skole deltok på Kulturkvelden med a capellagruppen "Spice" sammen med Sondre Lercke.