De norske elevene underholdt også med dans.

Elever fra 2IB på tur til Sri Lanka fra 17. til 24. april sammen med lærerne Renuka Wijesekara og Line Folkestad Skaugset .

Besøket er en del av CAS-programmet på IB og er et samarbeid med Sri Lanka Friends Organization of Norway sammen med Field Ornithology Group og Assosiation of Old Johnians i Panadura.

Våre elever og barn fra barnehjemmet ved Königsberg-katedralen og Immanuel Kants gravmonument.

Kaliningradturen 2016

17. - 22.4. reiste sju elever fra 2IB med sine CAS-lærere Mona Kvangraven og Sissel Andresen på besøk til barnehjemmet/skolen Skola Internat nr. 7 i Kaliningrad, Russland. Lillestrøm videregående skole og Skola Internat nr. 7 har et vennskapsprosjekt sammen. De to skolene har samarbeidet i mange år.

Såpebobleeksperimenter i kjemitimen

Lærer Line Folkestad Skaugset har funnet en god måte å aktivisere elevene på i kjemitimen etter at de har hatt halvdagsprøve i kjemi i første og andre økt.

Ny fraværsgrense skoleåret 2016-17

Regjeringen innfører en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole skoleåret 2016-2017.

VINTERLYD

SOUL TRAIN

Disse var best i Akershus! Fra venstre: Marcus Andre Pettersen, Emilie R. Johansen, Stine Thunheim, Inger-Lise Fleisje og Mathias Hanson Gerace

Lillestrøm-elever videre til nasjonal klimakonkurranse