Selskap for Christabel.

Besøk fra Ghana 6. - 12. oktober

Vi har atter en gang hatt den store glede av å ha representanter fra vår samarbeidsskole i Ghana på besøk. På velkomstdagen tirsdag 6. oktober ble de ti elevene fra Ghana gjenforent med sine verter som de kjenner fra vårt besøk i fjor høst

Skolevalg 2015

Resultater fra skolevalget på Lillestrøm videregående skole

Anna Kristina Lejdelin forklarer for de besøkende, Ivar B Østbø tidligere sjef for skoletjenesten i Stortinget, Sigurd Sæthre i Avis Skolen og Joakim Lie i Fritt Ord-stiftelsen.

Informasjonsmøte om LilleStortinget.

Tidligere statsminister og finansminister i LilleStortinget 2015 Zuzanna Nogalska og Thomas Nyblom satte tonen i auditoriet

Kanotur på Mønevann

Alle Vg1 klasser og 2MUS ved Lillestrøm videregående skole på kanotur i mai - juni 2015. Foto alle bilder: Britt Bruheim

A capellagruppen

Kulturkveld med Sondre Lercke og "Spice" tirsdag 19.mai.

Elever ved musikklinjen på Lillestrøm videregående skole deltok på Kulturkvelden med a capellagruppen "Spice" sammen med Sondre Lercke.

Longyearbreen

Geofag 2 - elever på studietur til Svalbard

4. til 8. mai reiste elever i Geofag 2 til Svalbard sammen med lærerne Helene Eide og Torbjørn Sørensen

Sabrina Sartori, forsker ved IFE/UiO

Besøk fra Hynor Lillestrøm AS og IFE/Uio

Onsdag 29.04 hadde kjemi 2-elevene besøk av Jan Carsten Gjerløw – daglig leder for Hynor Lillestrøm AS og Sabrina Sartori – forsker ved IFE i forbindelse med Lektor 2-prosjektet i kjemi 2.

Besøk på Oslo Børs

Samfunnsøkonomi 2 var på besøk med omvisning på Oslo Børs den 15. april.

LilleStorting 2015

En redigert kortversjon av Lillestortinget på video er tilgjengelig.

I salongen US residence.

Engelskelever fra LVGS invitert til US Ambassador's Residence

23. mars var 37 engelskelever fra samfunnsfaglig engelsk og English B, Higher Level invitert til forelesninger og bevertning i den amerikanske ambassadørens residens Villa Otium i Oslo.