Midttimedans i dramasal 2

Onsdag 30.11 kl. 18.00 og 19.30

3. klasse drama spiller i uke 46 forestillingen PINTER I BITER

PINTER I BITER er en forestilling som er bygget opp av fire av Harold Pinters kjente stykker Kveldskurs, Litt Vondt, Rommet og Går ut i kveld. KOM Å SE EN ANNERLEDES FORESTILLING SOM HANDLER OM OSS ALLE !

Friluftsturer til Østmarka høsten 2016

Alle vg3 elevene har i kroppsøvingsfaget gjennomført friluftstur i Østmarka.

Sykkelhotell ved Lillestrøm stasjon

Mandag 10.10. kl 15 åpner sykkelhotellet på Lillestrøm stasjon og du er velkommen! Ta turen til messesiden på Lillestrøm stasjon for å være med på snorklipping og omvisning.

Reisebrev fra Ghana 2016

Årets økologiekskursjon

21 814 elever får tilbud om skoleplass

Første inntaket til videregående skoler i Akershus er nå klart. 21 814 elever får tilbud om plass på et av utdanningsprogrammene de har søkt. 92,9 prosent av de som er tatt inn har fått plass på sitt første ønske.

Nytt fra Lånekassen

Nå er det klart for å søke støtte i lånekassen

Har du søkt videregående opplæring for høsten 2016?

Viktig informasjon om hvordan inntaket foregår, samt viktige frister og plikter finner du i Inntaksbrosjyren for 2016

Sjekkliste for bruk av PC/Mac på eksamen

Skal du opp til eksamen i vår? Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på ved bruk av PC/mac før du møter opp i eksamenslokalet.