Reisebrev fra Ghana 2016

Årets økologiekskursjon

21 814 elever får tilbud om skoleplass

Første inntaket til videregående skoler i Akershus er nå klart. 21 814 elever får tilbud om plass på et av utdanningsprogrammene de har søkt. 92,9 prosent av de som er tatt inn har fått plass på sitt første ønske.

Nytt fra Lånekassen

Nå er det klart for å søke støtte i lånekassen

Har du søkt videregående opplæring for høsten 2016?

Viktig informasjon om hvordan inntaket foregår, samt viktige frister og plikter finner du i Inntaksbrosjyren for 2016

Sjekkliste for bruk av PC/Mac på eksamen

Skal du opp til eksamen i vår? Her er noen viktige punkter du bør være oppmerksom på ved bruk av PC/mac før du møter opp i eksamenslokalet.

De norske elevene underholdt også med dans.

Elever fra 2IB på tur til Sri Lanka fra 17. til 24. april sammen med lærerne Renuka Wijesekara og Line Folkestad Skaugset .

Besøket er en del av CAS-programmet på IB og er et samarbeid med Sri Lanka Friends Organization of Norway sammen med Field Ornithology Group og Assosiation of Old Johnians i Panadura.

Våre elever og barn fra barnehjemmet ved Königsberg-katedralen og Immanuel Kants gravmonument.

Kaliningradturen 2016

17. - 22.4. reiste sju elever fra 2IB med sine CAS-lærere Mona Kvangraven og Sissel Andresen på besøk til barnehjemmet/skolen Skola Internat nr. 7 i Kaliningrad, Russland. Lillestrøm videregående skole og Skola Internat nr. 7 har et vennskapsprosjekt sammen. De to skolene har samarbeidet i mange år.

Såpebobleeksperimenter i kjemitimen

Lærer Line Folkestad Skaugset har funnet en god måte å aktivisere elevene på i kjemitimen etter at de har hatt halvdagsprøve i kjemi i første og andre økt.

Ny fraværsgrense skoleåret 2016-17

Regjeringen innfører en fraværsgrense i fag på 10 prosent i videregående skole skoleåret 2016-2017.