3. klasse drama presenterer forestillingen "Barn som leker" i uke 11

3. klasse drama i forestillingen  Lillestrøm vgs
3. klasse drama i forestillingen
Lillestrøm vgs

Det er med stor glede jeg inviterer til forestilling, men også med litt vemod. Denne gangen er det den aller siste produksjonen dette flotte ensemblet gjør sammen. Nå er det moderne tekst vi har fordypet oss i. Et helt nyskrevet stykke skrevet av den unge og tidligere IB eleven her på Lillestrøm vgs, Tron-Petter N. Aunaas, som i 2018 vant Den Unge Scenes Dramatikkonkurranse med sceneteksten «BARN SOM LEKER».

Vi deltar også denne gangen på DUS festivalen som er et samarbeid mellom Dramatikkens Hus og Det Norske Teater. DUS- Den unge scenen er et landsdekkende prosjekt opprettet i 2004, som jobber for å heve nivået på ungdomsteater i Norge. DUS bestiller og utvikler scenetekster og konsepter for ungdom som fremføres for ungdom.

I arbeidet med forestillingen «BARN SOM LEKER» har ensemblet i faget Teaterproduksjon hatt fokus på felles utforskning av tekst og uttrykk. Sammen med har vi dykket ned i hva som egentlig bor i teksten og mellom linjene, og gjennom dette prøve å gi liv til barna Julie, Markus, Jonathan og Veslegutt og det som finnes og ikke finnes rundt dem.

Den personlige tilnærmingen til dramatikk i dag er viktig. Hvorfor er teksten viktig for oss? Viktig i dag? Og viktig i nettopp teatret? I vår iscenesettelse av DUS-teksten «BARN SOM LEKER» skal vi prøve å se inn i barnas verden og gjennom barnas lek se inn på deres virkelighet fra når lek blir til alvor.

Ta med deg elevene dine å se en forestilling som forhåpentligvis engasjerer, berører og er til ettertanke.

Velkommen til en forestilling som tar leken på alvor!

Påmelding kommer på personalrommet eller sendes pr. e-post: merete.brustad@lillestrom.vgs.no . Max. 60 stk pr. forestilling. Forestillingen varer 1 time.

Dagforestillinger + kveld

Mandag 11.03 kl 19.00

Tirsdag 12.03 kl 09.50 og 12.20

Onsdag 13.03 kl 12.20 og kl 19.00

Torsdag  14.03 kl 09.50 og 12.20

I tillegg spiller vi på Dramatikkens Hus lørdag 16.03 kl 13.45

(Program finnes på DUS sin hjemmeside).

Gratis inngang. Billetter kan forhåndsreserveres i hoopla.no

VELKOMMEN!