Bli med og tegn vårt nye fylkesvåpen!

Akershus, Buskerud og Østfold fylkeskommuner blir Viken fylkeskommune fra 1.1.2020.

Vi ønsker spesielt å invitere elevene i de videregående skolene til å delta.

Flere av våre videregående skoler har egne linjer/fag med kunst, design og arkitektur. Kan et forslag til fylkesvåpen for Viken være en mulig elev- og klasseoppgave? Uansett – ingen begrensninger til enkelte klasser eller linjer – vi ønsker at alle elevene skal gi mulighet til å være med.

Ungdom er kreative, engasjerte og har ønske om å påvirke. Derfor håper vi at mange tar utfordringen og sender inn forslag til fylkesvåpen for Viken.

Motivet skal være samlende og representere den nye fylkeskommunen på en god måte.

Hva er felles for Akershus, Buskerud og Østfold? Hva kan være et motiv eller symbol som betyr noe for innbyggerne i det nye fylket?

Frist for innlevering er 22. november.

Konkurranseregler og annen informasjon finner dere på www.viken2020.no

Lykke til!