Politikerdebatt på Utdanningstorget

Onsdag 24.10. var det politikerdebatt mellom politikere i Oslo og Akershus, som ble sendt direkte til RB.no. Våre elever i 3MKA samarbeidet med elever på F21 vgs og Elvebakken vgs om avviklingen av sendingen.

Seks elever og to lærere fra MK var med å avvikle politikerdebatten mellom politikere i Oslo og akershuspolitikerne Tonje Brenna Ap og Arne-Rune Gjeldsvik fra Frp. Elevene Sahil Zafar og Javeriah Khalid, begge fra 3MKA, stilte spørsmål om videregående skole i nye Viken fylket. Bak kamera og i bilderegien samarbeidet våre elever Ole-Martin Sandness og Odd Martin Nerheim fra 3MKA, med elever fra F21 vgs i Oslo. Tv-sendingen ble sendt direkte til Romerikes Blad.

Her kan du se debatten som elever fra 3KMA i samarbeid med elever fra F21 vgs og Elvebakken vgs har laget:

Politikerdebatt mellom politikere i Oslo og Akershus