Visite à l´Institut français

Fornøyde franskelever på besøk på det franske institutt.

23. mars besøkte vg3-s fordypningsgruppe i fransk Institut français i Oslo. Madame Claude Ceselli ga Lillestrømelevene en to timers motiverende forelesning om fransk kultur og om de mange studiemulighetene som ligger åpne for norske studenter i Frankrike. Hun understreket hvor viktig det er at Norge som et lite land behersker flere fremmedspråk enn engelsk. Og hun uttrykte stor begeistring over at Lillestrøm vgs som en av få skoler i landet tilbyr fransk III. Sammen med seks French B-elever fra IB utgjør fordypningsgruppa i alt 19 elever, og er dermed en av de største i landet i sitt slag.
Lovise Helland overrakte blomster på vegne av elevene og takket for et inspirerende foredrag. Hun er en av flere i gruppa som har tenkt seg til Frankrike for å studere neste år.