Lillestrøm og Nittedal Rotary’s realfagspris våren 2017

Gratulerer med realfagsprisen!

Imponerende kunnskaper om realfag hos elevene

Onsdag 15.03 var det ny utdeling av Lillestrøm og Nittedal Rotary’s realfagspris til elever på vg3 ST som utmerker seg spesielt innen realfagene. I år var det tre elever fra henholdsvis Bjertnes vgs., Skedsmo vgs., og Lillestrøm vgs., som var årets nominerte kandidater. Fra vår skole hadde vi tre meget sterke kandidater nominert av sine lærere. Det var Ruben Skjelstad Dragland 3STA, Weicheng Hua 3IBA og Amir Ahmed 3IBA. Nytt av året var at det ble kåret en skolevinner på hver skole i tillegg til en vinner av de tre skolevinnerne.

Weicheng Hua - best av alle og totalvinner. Gratulerer!

Årets skolevinner ved Lillestrøm vgs og totalvinner ble Weicheng Hua 3IBA. Juryen bestående av representanter fra Lillestrøm og Nittedal Rotary, fra skolene samt fra samarbeidspartnere i teknologibedrifter i Kjellermiljøet, hadde følgende begrunnelse:

Weicheng viser fremragende skoleprestasjoner langt foran det man kan forvente av en elev i denne aldersgruppen. Han har gjennomført et forskningsprosjekt som kan få stor betydning for mange mennesker gjennom å ha lest relevant faglitteratur og formulert hypoteser som han så har testet. Dette har han altså gjort i en skoleoppgave på videregående, gjennom extended essay som er en obligatorisk oppgave på IB. Vi kan bare gratulere!