Nyheter

Ettermiddagene hadde både de spanske og de norske elevene  fritidsaktiviteter. Her i parken La Pulgosa.

Utvekslingstur til Albacete i Spania 10. - 19. oktober

Elever med spansk II i Vg 2 på tur til Albacete som ligger i Castilla-La Mancha regionen.

Conrad Lindholms foredrag i aulaen.

Conrad Lindholm holdt foredrag om jordskjelv i skolens aula onsdag 24. oktober

Conrad Lindholm er en av Norges fremste jordskjelveksperter og er seniorrådgiver på NORSAR på Kjeller. Lindholm skrev en kronikk i Aftenposten om jordskjelvfaren i Norge, og det ble utgangspunktet for filmen Skjelvet. Han ble også brukt som faglig ekspert under produksjonen, og har en egen rolle i Skjelvet.

MK-elever leder politkerdebatt: Sahil Zafar og Javeriah Khalid

Politikerdebatt på Utdanningstorget

Onsdag 24.10. var det politikerdebatt mellom politikere i Oslo og Akershus, som ble sendt direkte til RB.no. Våre elever i 3MKA samarbeidet med elever på F21 vgs og Elvebakken vgs om avviklingen av sendingen.

Mari Engelstad holder foredrag om Arktis.

Foredrag om klimaet i Arktis

Elevene i Biologi på Vg2 og Vg3 fikk høre et spennende foredrag om Arktis og klimaendringer.

Elever med oransje skjerf til aksjonen for Kirkens bymisjon 16.10.2018

Oransje skjerf aksjon

Elever og lærere har strikket oransje skjerf i biblioteket

Gratulerer med bronse til Mads Aune i 3STA

12th International Earth Science Olympiad 8 - 17 August 2018, Mahidol University Kanchanaburi Campus, Thailand

Danselinjen ved Lillestrøm videregånde skole presenterer forestillingen BYEN

En helaftens danseforestilling i Universet på Lillestrøm kultursenter fra 17. - 20. april kl. 19.00.

Fornøyde franskelever på besøk hos Claude Ceselli ved Institut français.

Visite à l´Institut français

Fornøyde franskelever på besøk på det franske institutt.

Realfagsprisen 2018

Lillestrøm og Nittedal Rotary’s realfagspris våren 2018

2STA Lillestrøm vgs

Vinner av ungdommens kritikerpris 2018: Demian Vitanza: Dette livet eller det neste

Juryklasse fra Lillestrøm vgs 2STA var med på kåring av vinneren.